29 Kasım 2012 Perşembe

Dünya Uyanıyor

Dünya Uyanıyor



Her Kalp bir fark yaratır…
Lütfen barış devrimine katılın. İngiltere saatiyle her akşam 9:30’da bu kalp resmine odaklanın. 


Her zaman bana şu soru sorulmuştur. “Peki ne yapabiliriz?” Bu hafta sonu hep birlikte yapabileceğimiz bir şeyi başlatıyorum. Hem de oturduğunuz iskemleden kıpırdamanıza bile gerek yok. Çok basit, eğer herkes 20 dakikasını verebilirse buna katılan herkesin dünyası ve hayatı değişecektir. Hergün en az 20 dakikanızı istiyorum, bunu iyi yapabilirsek, dünyayı uyandırabiliriz.


Buna gücümüz var. Titreşimsel hapishanenin duvarlarını yıkabiliriz. Kontrol sistemi korku, stres, öfke, üzüntü ve depresyon gibi düşük frekanslı enerjileri kasıtlı olarak ürettiriyor, çünkü böylece insanları kapalı bilinç cehaleti altında tutuyor. Proje, atmosferin titreşimsel elektromanyetik enerjisinin dengesini bozmak. 


HAARP ve radyasyon teknolojileri, o enerjinin rezonansını bozarak ‘enerji denizi’ndeki balıkları, yani insanları düşük seviyede tutuyor, böylece negatif etkisini güçlendiriyor. Bu devreyi kırmamız, bireysel ve kollektif enerji alanını Kontrol Sisteminden koparmamız lazım. Dünyayı uyandırmak için ne kadar çok kişi katılırsa, enerjetik ahengi ve uyumu o kadar çabuk gerçekleştirebiliriz. Her kalp bir fark yaratır. Milyonlarca, on milyonlarca kalbe ihtiyacımız var.

Üstteki şema düşük frekanslı enerji üreten duyguları, alttaki şema ise yüksek frekanslı enerji üreten duyguları gösteriyor.


İnsanlar, her dakika dünya enerjisi üzerinde ne kadar önemli bir katkılarının olduğunu bilseler çok şaşırırlardı. Artık teknoloji bunu ölçebiliyor. Örneğin 11 Eylül sırası ve sonrasında oluşan negative enerji, komplocuların amacına tam hizmet etti. Ama bizim, dünyanın sevgi, barış ve uyumu için göndereceğimiz pozitif enerji, bu iskambil kağıtlarından oluşmuş olan evi yıkacaktır.


Websitemizdeki “Dünya uyanıyor, her kalp bir fark yaratır” bölümü, İngiltere saati ile her akşam 9:30’da dünyadaki bütün kalplerden çıkacak sevgi, barış ve ahengi, kollektif enerji alanı ile birleştirecek. Hergün bir konuya odaklanacağız. Bu, dünyanın bir resmi olabilir, okyanus olabilir, Tripoli olabilir, savaş ve terör karşısında şifa ve düzene ihtiyacı olan insanların resmi olabilir. 


Ayrıca ‘dünyanın enerji girdap noktaları’ denilen yerlerde kitle halinde kalabalıklar oluşturulursa daha fazla etki sağlanır. Şimdi Davidicke.com websitesinde ki forum aracılığı ile birbirlerinizle iletişim sağlayabilir organizasyonlar kurabilirsiniz. 


Son zamanlarda sokaklara taşan protesto gösterileri için bir hatırlatma yapmak istiyorum. İnsanlar seslerini duyurmak istiyorlar, buna hak veriyorum. Ancak protestolar öfkeli, hırçın ve düşmanca olursa, bu tam sistemin istediği şey olur. Bunun yerine sessizce oturup sevgi ve barış enerjileri gönderirseniz ölçek olarak diğerinden beş bin kere daha etkin sonuç alırsınız. Slogan atıp, polisle çatışmak yerine oturup kalplerinize odaklanın, sevgi, barış ve uyum enerjisi gönderin. Sonuç müthiş olacaktır. 

Kalp bilinç, sağlık, duygusal denge ve birçok şeyin merkezi. İşte bu nedenle Kontrol Sistemi hep kalplerimizi odaklıyor.

Herkesteki güç biziz,
Güneş ve ayın dansı biziz,
Hiç saklanmayacak olan umut biziz,
Gel’git’in dönüşümü biziz.
İnsanoğlu Dizlerinin Üzerinden Kalk, Artık Aslan Uyumuyor.
Artık Kim Olduğunuzu Hatırlayın.

davidicke.com

Paylaşım