24 Haziran 2013 Pazartesi

David'i Anlatanlar (Zen Gardner)

29/05/2013
Yazan: Zen Gardner
                   

'David Icke' Etkisi...

Alternatif veya ‘Gerçek Hareketi’nden bir kişi var ki, o da çok saygı duyduğum ve beni oldukça derinden etkilemiş olan David Icke’tır. Onun cesur, gözükara, hatta ‘Gerçek’ ve ‘Sevgi’ ile ilgili ana prensipleri açıklarkenki heyecanlı, bazen küstah, ama çok güç verici, daima iyimser sonuçlara taşıyan tutumu ile, kişisel uyanışımı o kadar etkiledi ve canlılık sağladı ki, bunu kelimelerle anlatmak çok zor. 

Yine de deneyeceğim. Bu aralar bu cesur, kocaman yürekli adama teşekkürlerimi ve minnettarlığımı bir kez daha sunmak istedim. 

Onun hikayesi de hepimizinki gibi. Alay edilmesi, geçirdiği değişim ve bilgilendirmek için verdiği mücadele. Birçok kişi belirsizlik içersinde kekelemelik aşamasındayken, onun oluşturduğu örnek birçoğumuzun yolunu açtı. Bu, ‘birisi diğerinden daha iyi’ anlamına gelmiyor, ama cesur birisi çıkıp da dudak büken muhaliflerin olduğu bir toplumda konuşulması imkansız bigileri vermeyi sürdürüyorsa, bu oldukça dikkate değer bir durumdur. 

Zorlayıcı, sevkedici, etkileyici, harekete geçirici, ne ad verirseniz verin, David’in verdiği bilgileri ve heyecanı yaşadıktan sonra aynı kişi olarak kalamazsınız. Çok sevdiğim, aynı düşünceleri paylaştığımız bir arkadaşım var. Uyanışının ilk zamanlarında okumuş olduğu David Icke’ın bir kitabı ile nasıl etkilenmiş olduğunu anlattı. Onu çok iyi anlıyorum. David’in özgürce sunduğu bilgiler, akıl ve ruh için fazlasıyla besleyici, ama bir o kadar da şaşırtıcı. 

Bu arkadaşım, şimdi Internet’te son derece saygıdeğer ve güvenilir bilgiler içeren bir websitesinin diğer yaratıcısı. Yansımaları da oldukça iyi. Tabii ki o da kendi deneyim ve bilgilerinin araştırıcısı. Birkaç yıl önce konuştuğumuz bir konu aklıma geldi. Aslında bu çok özel bir hikaye de değil. David’in kitaplarını okumuş olan birçok kişiyle konuştuğumda, kireçlenmiş zihinlerini temizleyip uyandıklarını, üçüncü gözlerinin açıldığını anlattılar. 

Icke’ın etkisi ile mücadeleci olmuş olan birçok başkalarına da rastladım. Genellikle de kendilerini tökezletmekte olan sürüngen gerçeğinden bahsediyorlar. İyi. Sapla samanı birbirinden ayırabilen birilerinin olması çok memnuniyet verici. Eğer birinin söylediği birşey başka birini kaynak aramaya sevkediyorsa, bu da çok iyi. Ama bazıları var ki, daha derinlerdeki ihtişama bakacakları yerde, kendi korkuları, dar algılamaları veya anlayışsızlıkları ile ahmaklık sınırlarını zorluyorlar. Olabilir. Onlar ormanı değil, sadece ağaçları görüyorlar demektir. Öğrenecekleri şeyler var, ama bu iş böyle oluyor. Bunu söylemek çok acı, ama herkes farklı ve hepimiz farklı seviyelerdeyiz. Bazen ne hakkında konuştuğumuz hakkında fikriniz olmayabilir; burada ‘kalp’ten söz ediyoruz.

David bana birçok şey öğretti, bunu hala da sürdürüyor. O ve onun gibiler, bilgiyi sokağa taşıdılar. Kendi anlattığı gibi yolculuğunun başlarında, bazen konuşma yapacağı beş koltuktan üçünü bile çıkardığı zamanlar oluyordu. Bazen hitap edeceği insan sayısı bir telefon kulübesini bile dolduracak sayıda değildi. Aktaracağınız mesaja olan inancınız, aktaracağınızın garantisi olur. 

Bugün sahip olduğu izleyici sayısı, kuşkusuz onun ‘niyeti’nin gücüdür. Niyeti o mesajı aktarıp etkisini göstermekti. Şimdi aynen böyle oluyor.

Baskılanmış olanlara bir örnek oluşturmak açısından, David’in hala ayakta oluşu, bence müthiş birşey. Hiç yılmadan, sadece elit soyu ifşa etmekle yetinmiyor, korkunç çocuk istismarcıları, Zionist banker savaş tanrıları, politik satışlar bu kategorilerden sadece birkaçı. Eğer bizler de, ciddi bir şekilde bir değişiklik görmek ve savunmasız olanları savunmak istiyorsak, azimle daha iyisini yapmak için gayret etmeliyiz. Ancak herzaman ‘Sonsuz Bilinç’ farkındalığının ve herşey için verdiği bütün cevapların üzerinde, özellikle durmamız lazım. Buna çok inanıyorum ve uyanışa katkı çalışmalarımda, hep bu tür bir görüş içersinde oldum.

‘Sonsuz Bilinç’ le ilgili bilinçlenme nasıl uygulanır, nasıl herşeye nüfuz eder, kendi hakkımızdaki vizyonu nasıl etkiler, bu konuda David’den çok şey öğrendim. Burada hepimiz hepimize yardımcı olabilir, karanlık hale gelmiş bir dünyaya, gerçeğin ışığını getirebiliriz. 

Bu farkındalığın çağrısıdır, yaratıcı kaynağımıza olan özlemdir. David bu farkındalığı yansıtıyor ve ben de dahil birçok kişi, aynı amaç için çabalıyoruz.

Sonsuz teşekkürler kardeşim. Yapman gerekeni yapmakta olduğunun ‘bilinç’inde olduğun için, övgüye falan ihtiyacın yok, bizlerin de öyle...Sadece seni yürekten desteklediğimi bil. Yuvarlamakta olduğun top, arzu ettiğin etkiyi yaratıyor, bunun için sana sonsuz teşekkürler...

Paylaşım