20 Mayıs 2013 Pazartesi

Pulitzer Ödüllü Alice Walker kalemiyle David Icke


19 Mayıs 2013 Pazar

Pulitzer ödüllü yazar Alice Walker, ‘Desert Island Discs’ programında David Icke’ı destekledi.


“Issız bir adada kalmak zorunda olsaydınız, yanınıza hangi kitabı alırdınız?” sorusuna Alice Walker, “David Icke’ın ‘İnsanoğlu Artık Dizlerinin Üzerinden Kalk’ adlı kitabını alırdım” diye cevap verdi.
Liam O’Brien




Pulitzer ödüllü yazar Alice Walker, BBC Radio 4’ün, ‘Desert Island Discs’ programında İngiliz yazar, komplo teorisyeni David Icke’ın çalışmalarını destekledi.

Isısz bir adada kalacak olursa yanında hangi kitabı götüreceği sorusuna, ‘Mor Renk’ adlı kitabın yazarı Walker, ‘Icke’ın ‘İnsanoğlu Artık Dizlerinin Üzerinden Kalk, Aslan Artık Uyumuyor’ adlı kitabının adını verdi.  750 sayfalık kitapta David Icke, insanların zihinlerinin ‘Ay’dan nasıl kontrol edildiğini anlatıyor. Icke’ın iddiasına göre ‘Ay’ aslında devasa bir uzay gemisi ve oradan insanlara ‘sahte bir realite yayını’ yapılıyormuş ve bu tip bir manipülasyon, Matrix film üçlemesinde tasvir edildiği şekilde çalışıyormuş. 


Eskiden BBC’de TV sunucusu olan Icke, 1991’de Terry Wogan Show’da kendisini mesih olarak tanıtmıştı.  O zamandan beri yazar ve konuşmacı olarak kariyerini sürdürüyor. İlginç fikirlerinden birisi de, dünyanın şekil değiştiren sürüngenler tarafından yönetilmekte olduğu. Buna Kraliçe ve Obama da dahilmiş.
Bu, Alice Walker’ın Icke’ı  ilk destekleyişi değil. Websitesinde, eski futbolcuyu Malcolm X’e benzetiyor ve onun ‘İnsanoğlu Artık Dizlerinin Üzerinden Kalk’ kitabını en büyük okuma macerası olarak nitelendiriyor.  Hepsini tam olarak anlayacak kadar bilimsel bir beyne sahip olmadığı için hayıflanıyor ve şöyle diyor: “İlk defa  dünyamızı  içine çekmiş olan inanılmaz boyutlardaki kötülüğün kökünü görüp, tahayyül edebildim ve anladım”.

Ancak Alice Walker, Icke’ın bazı iddialarına da ihtiyatla yaklaşıyor ve “Hepsine inanıyor muyum? Bunun bir öneminin olduğunu sanmıyorum” diyor. ‘Deser Island Discs’ programımızdaki bu ilginç görüşme sırasında Walker, Steven Spielberg’ün 1985’te,  ‘Mor Renk’ adlı kitabından bir film yapmış olması hakkında da, ‘İnanılmaz birşeydi, filmde o kadar çok sevgi vardı ki, sanki elle tutulabilir gibiydi”dedi.

Alice Walker’ın Websitesi’nden
David Icke ve Malcolm X

Yakın bir zamana kadar David Icke’ı tanımıyordum; partnerim sağolsun, onun tavsiyesi ile birkaç videosunu izledim. En çok takdir ettiğim, David Icke’ın zihninin özgürlüğü.  Onun zihni bu gezegendeki esrarengiz insan realitesi hakkındaki bilgileri küçük, bazen de çok büyük parçalar halinde bir araya getiriyor.  Hepsine inanıyor muyum? Bunun öneminin olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle 2013 yılbaşına onun cesareti, alçakgönüllüğü (belki küstah gibi görünebilir, ama bunun nedeni başkalarının ne düşündüğünün endişesi içersinde olmaması), kararlılığı ve düşünce özgürlüğünü takdirlerimle kutlayarak başlamak istiyorum.  Bana büyük çapta Malcolm X’i hatırlatıyor. Keşke Malcolm yaşıyor olsaydı, ikisinin yapacağı bir sohbeti  izlemek için neler verirdim. Malcolm’un da ‘gerçek sevgisi’ onu bazen garip, hatta şoke edici yönlere taşırdı. Eskiden hatırlıyorum, bazılarımızın adlandıramadığı veya içinde yaşadığımız olumsuzlukları ve hayal bile edemediğimiz olayları Malcolm o müthiş özgür zihniyle görürdü. Bu ne kadar büyük bir mutluluktu. Şimdi de David Icke’ın yaşadığı ve başardığı düşünme özgürlüğüne tanık oluyoruz. Bazılarımıza çok garip gelse bile bu tür insanlar dünya için birer armağandır. Biz insanların gelişmesini  sağlayan, onlar gibi insanlardır. Bazen cesaretimiz olmasa bile merakımız bizi onların peşinden götürür.

Benim favori videolarımdan birisi de “David Icke at the Oxford University Debating So

ciety” dir. Onun verdiği bilgileri henüz bilmiyorsanız, başlangıç için iyi bir video derim.

Mutlu Yıllar


En iyi haber: Uyanıyoruz.
David ise çoktan uyanmış. 

David Icke-Live At Oxford Union Debating Society 1/11-You Tube
(‘İnsanoğlu, Artık Dizlerinin Üzerinden Kalk’ kitabının arka kapak yazısı)

İNSANOĞLU, ARTIK DİZLERİNİN ÜZERİNDEN KALK
ASLAN ARTIK UYUMUYOR
DAVID ICKE
Devasa bir eser




David Icke, şoke edici sırları ve bastırılmış bilgiyi ortaya çıkarmak için yapmış olduğu yirmi yıllık çalışmalarını bu müthiş kitabı ile pekiştiriyor. 

İnsanoğlunun ve ‘gerçek’in doğasının manipülasyonunu, tamamen yeni anlayış seviyelerine taşıyor ve insanoğlunun artık dizlerinin üzerinden kalkıp kendilerini, beşikten mezara kadar sinsice kontrol altında tutan uğursuz aileler ve insan olmayan varlıklardan geri almaya davet ediyor. David Icke, 1990’daki olağanüstü ‘uyanış’ından beri, birçok kere dünyadaki ‘keskin gerçek’leri dile getirdi. Şimdi bunu yine yapıyor.

‘Dünya’nın ve kollektif insan zihninin; ezelden beri, masum bir gök cismi değil, yapay b
ir yapı, muhtemelen içi oyuk küçük bir gezegen/ bir planetoid veya devasa bir uzay gemisi olan ‘Ay’da barınan dünya dışı bir ırk tarafından manipüle edilmekte olduğunu açıklıyor.

David’in ‘Ay Matriksi’ olarak adlandırdığı; ‘Matrix’ filmi üçlemesinde de benzer bir şekilde tasvir edilmiş olduğu gibi, ‘insan beden aklı’nın, Ay’dan yayılan frekans ile manipüle edilerek deşifre ettiği bir ‘sahte realite’... Ay Matriksi, insan beden bilgisayar sistemini ‘hack’lediğinden/gaspettiğinden beri insanları ve dünyayı,  sürekli olarak manipüle edilmiş bir gerçekle besliyor.

Olağanüstü bir zamandan geçiyoruz. Bir tarafta Ay Matriksi’ne hizmet eden kitlenin uyguladığı Orwell tarzı, tamamen gözetleme ve kontrole dayalı global bir devlet tipi, diğer tarafta, David’in ilk kez 1990’daki uyanışını takiben keşfetmiş ve ilk kitabına adını vermiş olduğu, muhteşem güzellikte bir enerji dönüşümü olan ‘Gerçek’in Titreşimleri’ var. David’in, ‘Gerçek’in Titreşimleri’ dediği pozitif enerj dalgası insanlara, varlıklarının asıl benliği olan ‘Sonsuz Sevgi/Sonsuz Bilinç’ olduklarını hatırlatarak  onları uyandırıyor.

İnsanlık bir çatal ağzında ve artık bir seçim yapmanın zamanı geldi. ‘Sonsuz Bilinç’ olarak gerçek dehamıza ve potansiyelimize uyanacak mıyız, yoksa beden aklı ve ‘Ay Matriksi’nin ürettiği illüzyonların içinde hapis kalmayı sürdürecek miyiz?

Seçimimizin birisi hayal bile edemeyeceğimiz ölçüde bir potansiyel ve özgürlük sağlayacak, diğeri ise, bizi ve çocuklarımızı, ‘1984’ün yazarı George Orwell’i bile irkiltecek ölçekteki bir  diktatörlüğe taşıyacak.

İnsanoğlu Dizlerinin Üzerinden Kalk’ adlı bu kitabı okuduktan sonra, okumadan önceki kişi olarak kalmanız mümkün değil.  Hayatınızı değiştirecek, realitenizi değiştirecek ve bu bilgiler doğrultusunda hareket edecek olursanız da ruhunuzu özgür kılacak...

[Kitap yakında bu blogun çalışmalarını borçlu olduğumuz WeUsAll sayesinde Türkiye'de Türkçe olarak satışta olacak. Bizi izleyin...]


2 yorum:

  1. Bu konuda yorum yapmama izin verdiği için ve David Icke gibi bir değerli adamı Türkçe'den izlememize aracı olduğu için sevgili Emre'ye çok teşekkür ederim.David Icke'nin, Ay'ın bir uzay aracı olduğu ve dünyaya insan beynini manipule edici dalgalar gönderdiği son derece önemli ve doğru bir bilgidir. Daha önce okuduğum ve Atlantis''in çöküş sürecini anlatan bir sprituel mesajda bu konu anlatılıyordu. Atlantis'in yüksek teknolojiyle (adeta büyü gibi) yönetildiği son devrinde, şu an gökte bulunan Ay'dan iki tane varmış. Bunlar yörüngeye oturtulmuş iki uzay aracıymış aslında... O devirde bu iki devasa uydu Dünya üzerinde iklim kontrolü, meteorolojik koşullar yaratma vb yollarla tarım arazilerinin ve Dünya'nın dengesinin korunmasını ve bol mahsul alınarak tarımsal ve ayrıca ekolojik zenginliği sağlıyormuş.Sonra iktidarı, mevcut yönetimi kandırarak bugün Kabal=İlluminati=Masonik Şeytani örgütler olarak bildiğimiz grup ele geçirmiş ve bu iki uydunun yeteneklerini iklim silahı olarak rakiplerine ve düşman gördükleri ülkelere karşı (HAARP gibi) kullanmaya başlamışlar.O derecede gözleri dönmüş ki sonunda Dünya atmosferi tam bir kargaşaya gömülmüş herşey kontrolden çıkmış... Bu devasa Ay'lardan biri Dünya'ya düşüp parçalanmış ve korkunç bir küresel felakete sebep olmuş.Küresel "Tufan", yani Atlantis''in batışı işte bu sebeple olmuş.

    Kısacası şimdi ki Ay, Atlantis devrinin bir teknoloji harikası olarak hala gökte asılı bulunuyor, çok ilginç bir bilgi değil mi? Kur'anda da Ay'la ilgili olarak verilen çok enteresan bilgiler var... İçinde kötülüklerin gizli olduğu, bunların Ay'ın merkezinde bulundukları, Dünyada şeytana hizmet edenlerin Ay'ı bir şekilde bombalayarak bu kötü güçlerin dışarı çıkmasını isteyeceklerini vb anlatıyor.Hz.Peygamberin de bu konuda hem eylemleri (Bu kötülüğü engelleme konusunda) hem de sözleri var. Bugünlerde Amerikalı şeytaniler Ay'ı bombalıyorlar bkz. (http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=2390), malum sebepten ötürü... Ayrıca Ay'ın karanlık tarafında netameli işlerin döndüğünü zaten biliyoruz...

    YanıtlaSil
  2. David İcke'nin sözünü ettiği uzun varlıkların dünyaya geldiği doğrudur. Bunların bir kısmının video görüntülerini çekerek (yasar bağ@yasarba) twitter hesabımda yayınladım. Bunların dışında çok değişik varlıkların bizler ziyaretlerine tanık olduk. Bunların bazıları kutsal kitaplarda açıklanan Melekler, Cinler, Şeytanlar ve ölen insanların ruhları olma olasılıklarının çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Dışımızdaki varlıklarla uzun süre bir iletişmimiz oldu. Kısacası bu varlıkların düşünce safhasında olan düşüncelerimizi bildiklerini ve bunları yönlendirebildiklerine tanık olduk.28.07.2015 Yaşar BAĞ

    YanıtlaSil

Paylaşım