16 Nisan 2018 Pazartesi

Chemtrail - Nano Parçacıklar ve Cinsiyet Planı


Gerçek’in Titreşimleri - 81


Kimyasal Püskürtme İzleri, Nano Parçacıklar
ve Cinsiyet Planı


0:09:
Yani, diyeceğim şu ki, bu uzun bir hikaye. Kısaca evet, yukarıda belirtilenlerin hepsi doğru. Yeni kitabımda bu konudan ayrıntılı bir şekilde bahsettim. İlk ortaya çıktığı zamanlarda Morgellons hastalığı kapmış birçok kişiyle konuştum. Gökyüzünde kimyasal püskürtme izleri görünmeye başlayınca, insanlar bunları farketmeye başladı.

0:24:
Olan şu; insanlar teknoloji çeşitleri keşfediyorlar. Kamuoyunda kesinlikle bilinmiyor, bunlar bazı alt maddeler. Hastalar bunları tüp biçimi iplikler gibi derilerinin altından çekebiliyorlar, ama hastalık yeniden oluşuyor.

1:01:
Kitabımda dünyanın tanımını yapıyorum, bu tanım da Ray Kurzweil gibi kişilerden kaynaklanıyor. O temel olarak “Yapay Zeka”yı tanımlıyor... Bahsettikleri akıllı teknoloji şeklinde, zaten koydukları isim de bu. Bu püskürtülen kimyasala da “akıllı toz” diyorlar, ne de olsa günümüzde herşey “akıllı” ya!

1:33:
Çünkü “akıllı” denen herşey birbiriyle bağlantılı. Bu, bütün farklı ifadeleriyle “Akıllı” aletlerin yaratılıması. Bu aletleri yaratmak için hepsi birbiriyle iletişim içerisinde.


1:48:
Bu “akıllı toz” aynı zamanda nanoteknoloji. O kadar küçük ki, insan gözü onu hiç göremiyor. Delillere bakarsanız, kimyasal püskürtme ile tepemize yağıyor.

2:09:
Sadece insan bedenini etkilemekle kalmıyor, çevreyi de etkiliyor. Şimdi Ray Kurzweil’in söylediği bir şeyi söyleyeceğim. “Nanobot/nano robotlar çevremizdeki bütün madeleri, bilgi ile dolduracak. Kayaları, ağaçları v.s. Herşey bu “akıllı” yaratıklar olacak. Demek istediği şu: yapacakları yapay zeka teknolojisini bütün çevreye doldurmak...

2:39:
Peki başka türlü bu nasıl yapılır? Tabii ki gökyüzünden! Kimyasal püskürtme izleri sadece bununla ilgili değil, ama birçok başka açıdan da bunlar büyük önem taşıyor.

2:58:
Şöyle bir şey duydum. Doğru olduğunu iddia etmiyorum, ama Morgellons hastalarının bedenleri bunu sindiremiyor, reddediyormuş. Beden reddedince, fiziksel belirtiler oluyor ve deriden dışarı çıkıyor, çünkü insanların bağışıklık sistemi bunu bedenden atmaya çalışıyor. Hastaların derilerinde büyük yaralar oluşuyor. Bedenin sindirmesinin beklendiği söyleniyor, çünkü anlatabiliyor muyum, bu; oyunun son perdesi...Amaç sadece insan zekasını yapay zekaya bağlamak değil, aynı zamanda tamamen farklı bir insan yaratmak. Yani sentetik bir insan!

3:50:
Bu nedenle şimdi kamuoyunda açıkça, sentetik bir genom geliştirmekten söz ediyorlar. Şimdi kamuoyunda görmekte olduğunuz teknolojik gelişme, gölgelerde elde edilen gelişmelerden ışık yılları kadar geride! Bu da çok önemli bir nokta...

4:11:
Malum, bu adamlar yuvarlak masada otururken, parmakları ile masaya vurarak sıkıntı gidermiyorlar. İnsanları kontrol altına alma planları için gerekli olan teknik gelişmenin sonraki aşaması için adamın birinin Kaliforniya’daki bir garajda keşif yapmasını beklemiyorlar.

4:31:
Bu teknoloji çok uzun zamandır zaten mevcut, çünkü “insan olmayan/dünya dışı” kaynaklardan temin ediliyor. Ve bu teknoloji transferi büyük çapta, Amerika ve Dünya'nın çeşitli yerlerinde, derinlerdeki yeraltı üslerinde geliştiriliyor.

4:52:
Bu insan olmayan kaynaktan, insanlara verilme işlemi belirli bir dizinde yer alıyor. Bu nedenle şimdi çok hızlı gelişmeler oluyor. O kadar hızlı ki, teknolojik gelişmeler yoluyla Yapay Zeka herşeyi ele geçiriyor. Oysa bunlar gelişme değil, uzun zamandır mevcut! Sadece kamuoyunda o his yaratılıyor. Hem de sanki bir dahi bunu kendi garajında yaratmış gibi paravan hikayelerle satıyorlar.

5:29:
Hayır, hayır. Tabii ki bu da oluyor, ama aslında insan olmayan gruba bağlı projelerden kaynaklanıyor. Bu projeler, Ulusal Güvenlik Ajansı ve CIA gibi organizasyonlarla çalışan Pentagon’un teknolojik gelişme bölümü DARPA tarafından yürütülüyor. Silikon Vadisini de bunlar yönetiyor.

5:56:
Bütün bunların kaynağı Silikon Vadisi değil. Kamuoyunun kullanımına ve halka DARPA yoluyla geliyor. Neden DARPA ölüm ışınları ve özel genleri yok edici yollar arıyor?

6:26:
Belirli genetik ırklar yaptılar. Neden “tohum aşaması yatırımcılı”ğına ilgi gösteriyorlar? Neden Echo, Alexa, Siri gibi ofis asistanları teknolojisini geliştiriyorlar? Bunu neden yapmak istesinler? Çünkü insanlar, evlerinde teknolojik asistanları olmasını istiyorlar. Şu DARPA’dakiler de, ne iyi insanlar değil mi?

6:56:
Hayır, çünkü bu büyük tablonun bir parçası, bu nedenle arkasında DARPA var. Bu nedenle CIA , Google daha Google olmadan bu kadar yatırım yaptı.

7:07:
Facebook Zuckerberg tarafından yönetilmiyor ki! O kısa pantalonlu bir çocuk! Sadece paravan kişi...

7:22:
Şu anda gördüğümüz şey şu; bu teknoloji belirli bir dizinde ortaya çıkıyor, çünkü onun gelişmesini falan beklemiyorlar. Zaten bu teknoloji çok uzun zamandır geliştirilmiş! Ve dediğim gibi çok hızla yol alıyor. Ana fikir, sentetik insan yaratmak. Şimdi önemli olan nokta şu: Bu sentetik insanın cinsiyeti olmayacak! Yani üreme kabiliyeti olmayacak şekilde planlanmış...

7:55:
Bu tam Aldous Huxley’nin, 1932 de basılmış olan, “Cesur Yeni Dünya” kitabında tarif etmiş olduğu bir şey. Dünya devletinin üretme çiftliklerinde insanların, sentetik yollarla belirli genetik türleri yaratılacak.

8:19:
Her yerde cinsiyet değiştirme patlaması olmasının asıl nedeni bu...

8:23:
Evet, bu nedenle şimdi çok teşvik ediyorlar.

8:25:
Şimdi çok teşvik ediyorlar. Hatta teşvik etmiyorlar, her yerde adeta patlama yaşanıyor! Neden? Çünkü yine en büyük hedef kim? Çocuklar ve gençler, çünkü onların cinsiyet algılamalarını birbirine kaynatıyorlar. Önce erkek ve dişi algılamasını yok edersin, sonra cinsiyetleri birbirine kaynaştırmaya başlarsın, yaptıkları bu... Bu nedenle şimdi harf listeleri gittikçe uzuyor.

8:56:
Totaliter parmak ucu yürüyüşüyle usul usul algılama manipülasyonu yapılıyor. Algılamalar, cinsiyet kavramının olmadığı noktaya doğru odaklanıyor. Hep duyuyoruz, çocuklara gençlere; “Cinsiyet yok, kendini cinsiyetinle tanımlama!” diyor, onları cinsiyetsiz insan fikrini benimsemeye hazırlıyorlar. Cinsiyeti olmayan yetişkinler olacaklar. Hepsi bir “akıl oyunu” ve gözümüzün önünde gerçekleşiyor...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaşım