30 Aralık 2019 Pazartesi

Yedi yaşına kadar programlanıyoruz

“Gerçek”in Titreşimleri - 94

Hayatımızın ilk 7 yılında nasıl programlanıyoruz?

 




David Icke:
Olduğunuzu zannettiğiniz şey değilsiniz!

Dr.Bruce Lipton:
“Matrix filmi bir bilim kurgu filmi değil, o bir belgesel!

David Icke:
“Normal” in bir şekilde yüklenmesi.

Dr.Bruce Lipton:
Beyin bir Ipad gibi, bilinç, içinde yaratabileceğim bir ekran gibi, ama sabit sürücüde bir şey yoksa, o zaman yaratamam.

David Icke:
İnsan hayatına baktığınız zaman görüyorsunuz, bu tam bir algılama programlaması ve beşikten mezara kadar yükleniyor. Doğuyorsunuz ve algılama açısından derhal anne-babalarınız tarafından etkilenmeye başlıyorsunuz. Tabii ki onlar kötü değil, ama şimdi sizin geçeceğiniz sistemden onlar da geçmişler. Sistemi de, delileri de “normal” olarak kabul etmişler, bu durumda sizin için doğru olanı yapmak istedikleri için de o algılamaları size geçirecekler.

Dr.Bruce Lipton:
Doğarken nasıl programlanıyoruz. Hayatımızın % 95’i hayat programlanmasından kaynaklanıyor. Hayatımızın ilk yedi yılını nasıl yaşıyoruz?


David Icke:
Ana rahminden çıktıktan sonra 4 yıl içinde, daha yeni gelmişsiniz! Kendinizi bir okul sırasında oturur buluyorsunuz. Karşınızda devletin her şeklini temsilen bir yetkili figür var. Ne zaman orada olmanız gerekiyor, ne zaman çıkabileceksiniz, ne zaman konuşabilirsiniz, ne zaman tuvalete gidebilirsiniz, ne zaman yiyeceksiniz, ne nedir, ne yapılır, ne yapılmaz, ne mümkün, ne değil, mümkün olmayanlar nedir ve her şeyin doğası...

Dr.Bruce Lipton:
Her insan, bakın bu bir gerçek, her insanın hayatının ilk yedi yılında hipnoz yüklemesi yapılır. Yedi yaşın altındaki çocuk düşük titreşimli frekansta olur. Bir insanın kafasına elektrodları taktığınız zaman EEG/elektrocephalogram beyin faaliyetlerini okur. 7 yaşın altındaki bir çocuğun bilinçten düşük frekansı vardır. Bu Teta’dır. Teta hayal kurmadır. Bu yüzden çocuklar çamurdan pastalarla çay partisi yaparlar, ama onlara göre bu gerçektir. Bir çocuk süpürgeye binip onu at yapar. Bu Teta’dır, hayal kurma, ama Teta aynı zamanda hipnozdur. Ana fikir şu: Bilinçlenmeden önce, eğer herhangi bir program yoksa, nasıl bilinçleneceksiniz?

David Icke:
Bu “normal”in yüklenmesidir. Zihin kontrolünün en büyük şekillerinden beri “tekrar”dır. Tekrar, hep tekrar, ilk yıllarınız boyunca hep tekrar yer alır.

Dr.Bruce Lipton:
Bu dünyada yaşamak için ne gibi programlara ihtiyaç vardır? Yani bunları nasıl sağlarsınız? Teta hipnozdur. Sadece seyredersiniz, izlersiniz. Anne babanızı izlersiniz, kardeşlerinizi izlersiniz, yaşadığınız toplumu izlersiniz, çünkü öğrenmeniz lazım. Yüzbinlerce kural, bir düşünün...Bir çocuğa bu kuralları öğretin, ama buna gerek yok ki. Zaten yedi yıl boyunca onları gözlemler ve bilinçaltına yüklerler!

David Icke:
Artık insanların eskiden hiç sorgulamadıkları şeyleri gittikçe daha fazla sorgulamaya başladıklarını görüyorum, çünkü her şey algılama! Algılama neye inanacağınıza, neye inanmayacağınıza hakimdir, neyle mücadele edeceğinize, neyi kabul edeceğinize, neyi kabul etmeyeceğinize! Bir kez algılamınızı ele geçirirlerse hayatınızı ele geçirirler. İşte bu nedenle insanların aldıkları bilgiyi kontrol altına almak ve dünyaya bakış açısını marjinalize etmek istiyorlar. Çünkü algılama nereden geliyor? Alınan bilgiden!...

Dr.Bruce Lipton:
Bu bir gerçek ki, hayatımızın % 95’i bilinçatımızdaki o programlardan geliyor. Hergün, hayatınız % 5’inde yaratıcı bilinci kullanıyorsunuz, % 5!

Brian: (London Real’den)

O halde, hayatınınız yaşadığınızı zannederken hayatınız yaşanıyor.

Dr.Bruce Lipton:
Aynen öyle! Ve bunu göremiyorsunuz, çünkü buna bilinçaltı deniyor. 400 yıl boyunca Cizvitler böbürlenip durmuşlar, ama insanlar anlayamamış. Demişler ki; “Bana 7 yaşında çocuğu verin, size adamı göstereyim”. Bunu 400 yıldır söylüyorlar, çünkü biliyorlar. 7 yaş, program periyodu. Ve ondan sonra hayatınızın % 95’i o program neyse öyle geçiyor.

David Icke:
Ya da anlayışınızı ve algılamanızı genişletebilirsiniz. Ve genişleterek bu sonsuz farkındalığın parçası olabilirsiniz. Bunu yaptığınız zaman bütün algılamanız, dünyaya bakış açınız tamamen değişir. Buradayken, "“Anlamıyorum, bütün bunlar beni şaşırtıyor” derken, artık pikseller değil, resimler görüyorsunuz, sarmallar değil, kalıplar, motifler görmeye başlıyorsunuz. Her şey yerine oturuyor. Hepsi bir illüzyon. Hepsi realiteyi algılayışımızın bir dışavurumu! Eğer bu programı alırsanız, malum, doğuyorsunuz, 3 yaş, 10 yaş derken program hayatınızı yönetiyor. Ama bunu kırabilirsiniz, çünkü hepsi bir illüzyon. Sadece bir algılama programı, asıl benliğiniz dönerseniz bu programı yeniden yazabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaşım